Erialase töö- või praktikaotsingu algus
Tööotsijaks registreerumine võtab aega 5-10 minutit ja on TASUTA. Mida pakub EHRA tööandjale? Eeskätt ühest ja selgele sihtrühmale suunatud väljundit. Aitame otsida järgmisele märksõnadele vastavaid töötajaid:
 
müüja, kokk, kelner, hotelliteenindaja, abiline, baarman, ettekandja, hommikusöögi teenindaja, ülemkelner, abikokk, vahetusevanem, peakokk, pagar-kondiiter, klienditeenindaja, köögitööline, nõudepesija, koristaja, toateenija, tehnik, kutseõpetaja, transporttööline, vastuvõtuametnik, juhataja, sommeljee, concierge, diiler, stjuuard, hotelliadministraator, portjee, ööportjee, pizzameister, kassiir, sekretär, müüja, turvamees. Teisisõnu, EHRA ehk tööotsingusüsteem mis mõeldud eeskätt töö otsimiseks restoranides ja hotellides. Laiemalt aga kogu tertsiaalsektoris.EHRA lühend tuleneb täisnimest Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuur.
 
Tööpakkumised
…jõuavad otse tööotsija meilile. Soovitame täita CV vormi mis ajaliselt võtab umbes 5-10 minutit. CV ülesehitus ei ole juhuslik, mõtteks on aidata tööotsijat parimal võimalikul moel. Esimene ajakulu õigustab ennast igati, sest ettevõtjad eelistavad enne kuulutuste avaldamist esmalt kasutada CV andmebaasi. Lisaks annab korralikult täidetud CV märku ka töötaja tööotsingusoovi tõsidusest. Juhuslik või ainult kontaktandmeid sisaldavat elulookirjelduse omanikuga kontakteerutakse tavapäraselt kõige viimasena.
 
Me ei ta miks kuid mingil seletamatul põhjusel oletatakse, nagu oleks toitlustamine midagi erakordselt lihtsat. Umbes nii lihtne, et eelnevat ettevalmistust ei olegi tarvis. Just sellel põhjusel lõpetavad kiiresti ja nukralt oma tegevuse restoranid, mille omanik on käivitanud heas usus, et piisab ainult pealehakkamisest. Sama põhimõte kehtib ka personali värbamisel toitlustus- ja majutusvallas. Ei ole tark levitada kuulutust pakkumisega pagarile keevitajate ja kraanajuhtide hulgas. Mõtet on seda teha sihituna otse sihtrühmale – ehk siis pagaritele. Seda EHRA teebki.
 
Mõnikord heidetakse ette – miks teie andmebaas on sedavõrd kitsas? EHRA tegevjuht on ühes varasemas intervjuus öelnud: „Meie eesmärgiks ei ole luua rahvastikuregistrit. Eesmärk on omada ülevaadet erialasel tööjõuturul toimuvast! Kes kahtleb võiks meelde jätta tuima fakti – aastas lõpetab õpingud koka erialal umbes 600 inimest. Küsimus seisneb selles, paljud neist jäävad elukutsele truuks?“
 
Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuuri (EHRA)

klienditeenindus

Tel. E-R kl. 9.00-17.00:

+ 372 6561157