Logi sisse
PAKUN TÖÖD

Restoraniteenindaja teeninduskoolitus


Kas koolitus ON kulu?
Kui võtta nii – kaader vahetub: siis koolitus on kindlasti kulu.
Miks koolitus EI OLE kulu?
Arvestades, et teenindaja(te) ülesandeks on müük ja lisamüük siis koolitus toodab pigem tulu. Ja eriti kui võtta arvesse, et hästi koolitatud teenindaja võib hoida ära nii mõnegi piinliku hetke meedias või sotsiaalmeedias … Siis koolitus ei ole kindlasti kulu.
Kus?
Üle terve Eesti, sisekoolitusena.
Sisu:
koolituse kestvuseks on kaheksa (8) akadeemilist tundi ja eesmärgiks ühtlustada ja arendada teenindava personali kutseoskusi.Koolitust saab kergesti kohaldada vastavalt tellija soovile – kas alles alustava või juba professionaalse team`i tarbeks.

Ülesehituselt jaguneb koolitus kaheks teineteisega seotud mooduliks:

a) põhjalik lauakatmist käsitlev koolitus mahus neli (4) akadeemilist tundi;
– teenindaja kutsetöö olemus ja eetika;
– ülevaade teenindusviisidest ja võimalustest, märksõnad: a la carte; bufee; fourchette;
catering;

– ettevalmistus laua katmiseks, katmise järjestus.
b) praktiline läbimäng, kestvusega neli (4) akadeemilist tundi.

Koolitaja:
Valdo Vokksepp, CV avaneb klikkides siia…

Hind:
• rühmale, milles on 3-10 osalejat:
658€;
• Veebikiri.ee lugejatele ning EHRA äri- ja eraklientidele allahindlusega 10%: 599€;
• käibemaksu ei lisandu.

Kontakt:
E-post: valdo.vokksepp ät ehra.ee
Lisaküsimusi küsige palun julgesti SIIT…