Slängis: juhuks kui tramm juhtme kokku ajab

Meem ehk internetikultuuris levinud mõiste, mis tähistab tavaliselt humoorikat, sarkastilist või kultuurilist sõnumit, mis levib kiiresti ja kordub internetis, sageli piltide, videote või teksti kujul. Meemid on nagu lühikesed naljad või ideed, mis levivad internetikasutajate vahel ja muutuvad sageli, kuna inimesed lisavad neile uusi elemente või kohandavad neid vastavalt erinevatele olukordadele.

Meemid võivad olla inspireeritud erinevatest allikatest, sealhulgas popkultuurist, filmidest, telesaadetest, ajaloost, poliitikast ja igapäevaelust. Nad kajastavad sageli ühiskondlikke teemasid ja suundumusi ning võivad olla kas tõsised või lihtsalt lõbusad.

Join 442 other subscribers

Võttes kokku: Restorani meemid kajastab valdavalt toitlustusmaailma tegemisi ja võib seetõttu kõrvaltvaatajale tunduda kohati arusaamatu. Seevastu asja sees olijale, kodune ja reeglina häbitult naljakas. Restorani meemid avanevad siit: https://www.facebook.com/restomeemid/ Autori poolt ERR`ile antud intervjuu aga siit: https://r2.err.ee/1193074/hommik-restoranide-meemid

Kuva Tyrus ja Pixabay

blog