Hämmastavad hotellid / Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby

Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby on Briti BBC dokumentaalsari, mille eestvedajateks on ajakirjanik Giles Coren ja peakokk Monica Galetti ning mis sai alguse 2017. aastal. Sarja iga saade põhineb luksushotellil. Saatejuhid lähenevad praktiliselt, nö lähevad teemasse sisse: uurimaks hotelli toimimist. Sellest ka sarja alapealkiri. Saateid näitab BBC Two. Samuti saab seda lähemad loetud päevad

Lugege edasi

BBC: rünnati La Rotonde bistrood

British Broadcasting Corporation (BBC) teatel ründasid Pariisi meeleavaldajad ühte Prantsuse presidendi Emmanuel Macroni lemmikrestorani, kuna pinged seoses vastuoluliste pensionireformidega jätkuvad. Märulipolitsei pidi moodustama La Rotonde bistroo ümber barrikaadi, mis korraks põlema süüdati. Foto: Facebook

Lugege edasi

Restoran serveerib…

… joogid ja toidu mudelrongide abil. Vytopna nime kandev restoran tšehhimaa pealinnas Prahas, kasutab tõepoolest sellist serveerimisviisi, ning on seetõttu ka üksjagu tuntud. Modernse sisekujundusega söökoha koduleht avaneb siit… Foto: https://www.facebook.com/Vytopna.restaurant.Praha

Lugege edasi

Ethan Chlebowski, youtuber

Ethan Chlebowski, USA youtuber (@EthanChlebowski), kes on tuntud oma kokandusvideote poolest. Ethan sündis Oklahoma City`s ja on lõpetanud NC State’i ülikooli raamatupidamise erialal. Misjärel töötas finants- ja tehnoloogiakonsultandina. Kokandusvideoid hakkas Ethan Chlebowski tegema ülikooli ajal hobina. 2019. aastal otsustaski ta jätkata oma YouTube’i kanali arendamisega, selle asemel, et omandada analüütika magistrikraad. Enda sõnul on ta

Lugege edasi

Pasta. Kuidas valida?

Chef Adrienne Cheatham selgitab Epicuriouse Youtube`i kanalil, milline pasta sobib kõige paremini mistahes kastmega. Võimalus õppida, millal, miks ja kuidas järgmisel korral (köögis) õiget pastat valida. Loendi koos otseviidetega (spaghetti; fettuccine; lasagna jne) leiate kui avate video all avaneva pikema tekstiosa. Adrienne’i Cheatham Instagrami konto avaneb @chefadriennecheatham Veebikuva: youtube

Lugege edasi

Legendaarne Fawlty Towers naaseb

Fawlty Towers`i viimase osa valmimisest on tänaseks möödunud enam kui 40 aastat, kuid Monty Pythoni`ist tuntud näitleja John Cleese (83) kirjutab koos oma koomikust tütre Camilla Cleese‘iga (39 ) sarjale järge, vahendab Daily Mail. Kuigi süžee üksikasju hoitakse enamasti saladuses, vaatleb lugu hotellijuhi Basili suhteid oma tütrega, kelle isaduse ta alles hiljuti avastas. Ühtlasi jälgitakse,

Lugege edasi

Kultuslik Hotel California

Vaheldusena tavapärasest teemaderingist (kui teie huviks EHRA veebilehel käsitletud mõni muu teema, klikake palun siia…) erinev tekst – “Hotel California” – see on nimilugu toonase kultusbändi Eagles`i samanimeliselt albumilt. Mis ilmus singlina 1977. aasta veebruaris. Olemata (pop)muusika ajaloo huviline, on antud faktikildu huvitav teada eeskätt silmaringi avardamise võtmes. Põhjusel, et tänaseni paljumängitud muusikapala kultuuriline jalajälg

Lugege edasi

Eestis varsti: Handwritten Collection – Accor Hotels

Handwritten Collection`i kaubamärgi all avatakse järgenvate kuude jooksul mitmed erinevad hotellid, vahendab Delfi Reisijuht. Nt Handwritten Collection Saint Gervais; Le Splendid Hotel Lac d’Annecy; Wonil Hotel Perth; Hotel Morris. Samuti avatakse sellesse segmenti kuuluvad hotellid lisaks Prantsusmaale ka Rumeenias ja Hispaanias. Aastaks 2030 peaks Handwritten Collectionisse kuuluma rohkem kui 250 hotelli. Ida-Euroopa esimene hotell Oru

Lugege edasi

Nagu kuurorthotellis

Väikse vahalepõikena: Ringvaade on teinud loo kohtumisest hülgega, kelle nimi on Poiss, ja kes elab kalakasvatuses. Äntu kalakasvatusse olla kalalemb kolinud juba 2008. aastal. Ettevõtte peremehe sõnul minevat hülgel nagu parimas kuurorthotellis. Vesi on, jää on, kala on ja isegi kõik võimalused vahel aiast välja tulla. Õue peale püsiklient siiski eriti ei kippuvat. Ja ka

Lugege edasi

Restoran Noma suletakse aastal 2024. Ees seisavad suured muutused

Kõrgelthinnatud Kopenhaageni restoran Noma suletakse 2024. aasta lõpus suurteks muutusteks, vahendab Eater. Tänase kõrgrestorani tulevikku kirjeldatakse kui toidulaborit, kus meeskond töötab välja uusi roogasid ja tooteid Noma Projects`ile. Loojate sõnul on Noma Projects , kui selline, algus lugematule hulgale projektidele, mille keskmes on toit, maitse ja haridus. Alates spetsiaalsetest sahvritoodetest kuni uue meedia ettevõtmisteni ja

Lugege edasi