header_image Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuur

EHRA

Sulge
  • Eraklient
  • Äriklient
  • Töö
    • Restoraniteenindaja teeninduskoolitus
    • Uudised
  • EnglishEnglish
  • III
    • Salasõna uuendamine
    • Sisselogimine
    • Korduma Kippuvad Küsimused
    • Võtke ühendust
Menüü

Fred Sirieix

Autor: EHRA
30/11/2020

Erakordsed toidukohad (Remarkable Places to Eat)

Fred Sirieix on töötanud restoraniäris üle 30 aasta, kuid isegi tema näeb reisides vaeva suurepäraste söögikohtade leidmisega. Nii palus ta mõnedel Suurbritannia parimatel kokkadel ja restoranipidajatel avada oma väikesed mustad raamatud ja jagada kohti, mille kohta nad teavad, et need pakuvad tõesti midagi erilist.

Lugege edasi

Värsked postitused

  • Eestis varsti: Handwritten Collection – Accor Hotels
  • Nagu kuurorthotellis
  • Restoran Noma suletakse aastal 2024. Ees seisavad suured muutused
  • Ainulaadne kogu maailmas – JumboStay Hotel Arlanda
  • Välismaised netikasiinod Eestis. Miks eelistada kodumaised

RSS Veebikiri.ee

  • Pluss ja miinus
  • Tehisintellekti abil ühte võrku liidetud seadmed lubavad seninägemata mugavust
  • Kuidas saavad ettevõtted kriisis hakkama?
  • JÄNESE AASTA
  • Toit on tõusmas tarbijahinnaindeksi suurimaks mõjutajaks
  • Üleskeeratav ventilaator aastast 1910
  • Ansambel Kino protestilaulude kontsert Hiiu Pubis
  • Robin või Mia?
  • Naiste jalgrattad – mitte tingimata vaid linnajalgratas
  • Eesti ettevõtete e-müügi käive kasvas 2021. aastal 2 miljardi euro võrra
© Eesti Hotelli ja Restorani Personali Agentuur
Facebook Twitter
Tagasi üles