Ja edu kogu aastaks!
Eestis tundmatu – Waffle House
Mis ei tähenda, nagu siinmail vahvleid valmistada ei osataks. Pigem vastupidi, toonases Volta`s toodetud vahvlirauad, mitte üksnes ei aita küpsetada ülihäid vahvleid; vaid need on …
Rahulikku jõuluaega
“The Little Drummer Boy” (algselt “Carol of the Drum“) on populaarne jõululaul (maakeelsed sõnad avanevad siit…), mille kirjutas USA helilooja Katherine Kennicott Davis aastal 1941. …
The Stanley Hotel, hotell mis inspireeris Stephen King`i
Autor on meenutnud oma kodulehel; The Shining`i – õudusfilmi, mille tegevus toimub väljamõeldud hotellis Overlook; saamislugu: „1974 aasta septembri lõpus veetsime öö suures vanas hotellis …
Nishiyama Onsen Keiunkan
kuulub aastast 2011 Guinnessi rekordite raamatusse, kui maailma vanim hotell. Nishiyama Onsen Keiunkan asutati aastal 705 pKr Fujiwara Mahito poolt. Tänaseks kogunisti 52 generatsiooni vältel …
Välisturistid leidsid juunis uuesti tee Eesti majutusasutustesse
Statistikaameti andmetel peatus juunis majutusettevõtetes ligi 337 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 56%. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide* arv. Statistikaameti analüütiku …
Kuidas serveerida Coca`t nagu 100 aastat tagasi?
Üllatav video avaneb allolevalt viitelt. Veidi pikema selgitusena – nii, tehakse ka tänasel päeval. Tõsi küll 97 aastat tegutsenud New York`i söögikohas (diner): Foto: Brigitte …
„Sõir“ on registreeritud Euroopa Liidu geograafilise tähisena
Euroopa Liidu geograafiliste tähiste puhul on tegemist kollektiivse intellektuaalomandiga, mis tagab toodetele kaitse jäljendamise ja väärkasutamise eest.
ERR. Reisiraadio. Toidukultuur
Silmaringi avardav Vikerraadio saatesari, mis uurib, kuidas inimeste ja asjade liikumine on mõjutanud meie elu erinevaid tahke. Koos paljude põnevate külalistega lahatakse laia teemaderingi alates …
Erakordsed toidukohad (Remarkable Places to Eat)
Fred Sirieix on töötanud restoraniäris üle 30 aasta, kuid isegi tema näeb reisides vaeva suurepäraste söögikohtade leidmisega. Nii palus ta mõnedel Suurbritannia parimatel kokkadel ja restoranipidajatel avada oma väikesed mustad raamatud ja jagada kohti, mille kohta nad teavad, et need pakuvad tõesti midagi erilist.