Sisuturundus Viimastel aastatel on online kasiinod muutunud üha populaarsemaks, kuid hotellides leidub siiski vahel ka veel traditsioonilisi kasiinosid. Mille poolest erinevad virtuaalsed mänguruumid traditsioonilistest kasiinodest? …
The Stanley Hotel, hotell mis inspireeris Stephen King`i
Autor on meenutnud oma kodulehel; The Shining`i – õudusfilmi, mille tegevus toimub väljamõeldud hotellis Overlook; saamislugu: „1974 aasta septembri lõpus veetsime öö suures vanas hotellis …
Nishiyama Onsen Keiunkan
kuulub aastast 2011 Guinnessi rekordite raamatusse, kui maailma vanim hotell. Nishiyama Onsen Keiunkan asutati aastal 705 pKr Fujiwara Mahito poolt. Tänaseks kogunisti 52 generatsiooni vältel …
Välisturistid leidsid juunis uuesti tee Eesti majutusasutustesse
Statistikaameti andmetel peatus juunis majutusettevõtetes ligi 337 000 turisti, mis ületab mullust sama perioodi taset 56%. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide* arv. Statistikaameti analüütiku …
Kuidas serveerida Coca`t nagu 100 aastat tagasi?
Üllatav video avaneb allolevalt viitelt. Veidi pikema selgitusena – nii, tehakse ka tänasel päeval. Tõsi küll 97 aastat tegutsenud New York`i söögikohas (diner): Foto: Brigitte …
„Sõir“ on registreeritud Euroopa Liidu geograafilise tähisena
Euroopa Liidu geograafiliste tähiste puhul on tegemist kollektiivse intellektuaalomandiga, mis tagab toodetele kaitse jäljendamise ja väärkasutamise eest.
Tööheaolu uuring näitab, mis Eesti töötajaid päriselt motiveerib
Seesami värske uuring näitab, et ajad, mil talente sai meelitada tasuta kohvi, vahvate tiimiürituste ja võileibadega, on ümber saamas: töötajad oleksid enda sõnul motiveeritumad, kui tööandja pakuks hoopis võimalust lisapuhkuseks, toetust tervise eest hoolitsemisel või suuremat paindlikkust oma tööaja planeerimisel.
ERR. Reisiraadio. Toidukultuur
Silmaringi avardav Vikerraadio saatesari, mis uurib, kuidas inimeste ja asjade liikumine on mõjutanud meie elu erinevaid tahke. Koos paljude põnevate külalistega lahatakse laia teemaderingi alates …
Etikett lennukis
Lennukisse sisnege viisakalt ja õigeagselt. Selleks ärge unustage praegusaegset vältimatut aksessuaari – maski. Samavõrd ei ole teil pääsu turvakontrollist. Mille läbite kiiresti kui olete kohale …
Erakordsed toidukohad (Remarkable Places to Eat)
Fred Sirieix on töötanud restoraniäris üle 30 aasta, kuid isegi tema näeb reisides vaeva suurepäraste söögikohtade leidmisega. Nii palus ta mõnedel Suurbritannia parimatel kokkadel ja restoranipidajatel avada oma väikesed mustad raamatud ja jagada kohti, mille kohta nad teavad, et need pakuvad tõesti midagi erilist.